All About Cats

Η εταιρεία ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ DELICATESSEN FOOD SERVICES IKE δημιούργησε μια μονάδα επεξεργασίας ωμής τροφής για ζώα συντροφιάς, στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας οι οποίες είναι πιστοποιημένης λειτουργίας ISO- HACCP.
Επεξεργαζόμαστε καθημερινά αγνά, πάντα φρέσκα προϊόντα και ελεγμένα προς ανθρώπινη κατανάλωση για την παραγωγή BARF.

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ασφαλή επεξεργασία και τυποποίηση του προϊόντος μας ώστε να παραμένει φρέσκο και ποιοτικό μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσής του με τους παρακάτω καινοτόμους τρόπους:

1) το High Pressure Process (HPP), που είναι μία μη θερμική μέθοδος παστερίωσης τροφίμων και βασίζεται στην ισοστατική αρχή. Η υδροστατική πίεση που ασκείται μέσα στον ειδικό θάλαμο βασίζεται στην ίση, στιγμιαία και ομοιόμορφη μεταφορά της προς όλες τις κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να μην συνθλίβονται τα προϊόντα. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση τους, την υφή και τη θρεπτική τους αξία. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής περισσότερο από το διπλάσιο προσδόκιμο και γι’ αυτό δεν απαιτεί την προσθήκη επιπλέον συντηρητικών, γλυκαντικών ουσιών, νιτρωδών, νιτρικών αλάτων, χρωστικών κλπ.
Μέσω αυτής της εφαρμογής, καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί και τα βακτήρια αλλοίωσης των τροφίμων, όπως είναι το escherichia coli, η listeria monocytogenes, η salmonella, ο σταφυλόκοκκος, κολοβακτηρίδια και πολλά άλλα. Η περίπτωση επιμόλυνσης των προϊόντων δεν υφίσταται, καθώς τα προϊόντα τοποθετούνται στον ειδικό θάλαμο στην τελική τους συσκευασία κι επίσης, οποιαδήποτε ελαττωματική συσκευασία ανιχνεύεται και απορρίπτεται αυτόματα.

2) με την επεξεργασία βαθιάς κατάψυξης Shock πετυχαίνουμε μια 100% φυσική τροφή χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
Με τη διαδικασία του Shock τα προϊόντα έχουν μεγάλη διάρκεια αποθήκευσης, διατηρούνται με την υψηλότερη ασφάλεια σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -18°C έως -45°C στην καρδιά του προϊόντος.
– Δεν χρειάζεται προσθήκη συντηρητικών για να παραμείνει κατάλληλη για κατανάλωση. (Διατηρείται στην κατάψυξη από -5C).
– Σταματάει η γήρανση του προϊόντος και έτσι το προϊόν παραμένει φρέσκο όταν αποψυχθεί.
– Τα προϊόντα διατηρούν τις ιδιότητές τους, την φρεσκάδας τους και δεν αλλοιώνονται.

3) την πρωτοποριακή καινοτομία της συσκευασίας του προϊόντος μας, ότι μπορεί να μαγειρευτεί και μέσα σε αυτή στους 80-90 βαθμούς για 20-30 λεπτά.

Η εταιρεία BARFFOOD περιλαμβάνει μία πλούσια γκάμα προϊόντων:

• SIMPLE CHICKEN RECIPE 250gr, 500gr, 750gr, 1kg, 2kg
• CHICKEN RECIPE 250gr, 500gr, 750gr, 1kg, 2kg
• SPECIAL CHICKEN RECIPE 250gr, 500gr, 750gr, 1kg, 2kg
• SPECIAL BEEF RECIPE 250gr, 500gr, 750gr, 1kg, 2kg
• SPECIAL LAMB RECIPE 250gr, 500gr, 750gr, 1kg, 2kg
• SPECIAL TURKEY RECIPE PUPPY & CATS SUPERFOOD 250gr, 500gr, 750gr, 1kg, 2kg

Οι γάτες, συγκριτικά με τους σκύλους, χρειάζονται υψηλότερα ποσοστά πρωτεΐνης κάτι που σημαίνει πως έχουν ανάγκη από κρέας για να επιβιώσουν. Το σώμα τους άλλωστε είναι διαμορφωμένο από τη φύση του να επεξεργάζεται και να καταναλώνει ολόκληρα-μικρά θηράματα (δέρμα, οστά, όργανα, κόκκαλα κλπ), τα στομάχια τους είναι πιο όξινα άρα και πιο <<γερά>> από άλλα θηλαστικά του μεγέθους τους με αποτέλεσμα να επεξεργάζονται και να αφομοιώνουν την ωμή τροφή πολύ καλύτερα.

Τα σημαντικότερα συστατικά που χρειάζεται η γάτα μας για την σωστή ανάπτυξη της αλλά και μια ισορροπημένη διατροφή είναι τα εξής:
– Οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά που περιέχει το κρέας είναι απολύτως απαραίτητες για να επιβιώσει η γάτα.
– Η ταυρίνη ίσως είναι το πιο σημαντικό συστατικό στη διατροφή της γάτας, υπάρχει στο κρέας και στα όργανα (συκώτι, καρδιά κλπ).
– Οι βιταμίνες Α + B είναι πολύ σημαντικές και μπορούμε να τις βρούμε στα αυγά και το συκώτι.
– Το ασβέστιο στα τσόφλια των αυγών και το γιαούρτι.
– Τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Όπως και οι άνθρωποι έτσι και οι γάτες τα χρειάζονται γιατί έχουν πολλές βιταμίνες και φυτικές ίνες που είναι σημαντικές για το έντερο.
– Το γιαούρτι αποτελεί έναν διατροφικό και θρεπτικό «θησαυρό», πηγή πρωτεΐνης, περιέχει προβιοτικά, ωφέλιμους μικροοργανισμούς για την εντερική χλωρίδα των κατοικίδιων, ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D και λιπαρά οξέα.

Έτσι η BARFFOOD δημιούργησε μια ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ, το SPECIAL TURKEY RECIPE STARTER PUPPY & CAT SUPERFOOD, έναν κωδικό χωρίς κόκκαλο, ιδανικό για γάτες αλλά και κουτάβια, σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού κατά την ανάπτυξη αλλά και στην ενήλικη ζωή τους, εφοδιάζοντας την γατούλα ή το κουταβάκι σας με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ενέργεια και ζωντάνια!

Αποτελείται από 65% γαλοπούλα, 15% φιλέτο στήθος-μπούτι κοτόπουλο-στομάχι κοτόπουλο, 5% φρέσκα λαχανικά & βότανα, 5% φρέσκα φρούτα, 3% αυγό, 3% γιαούρτι, 2% ενεργοί μικροοργανισμοί (ΕΜ), μίγμα αιθέριων ελαίων υψηλής ποιότητας, ζεόλιθος, ευκάλυπτος, θυμάρι, δενδρολίβανο, βερμπενόνη, μέντα, βασιλικός, ρίγανη και 2% κουρκουμάς, chia, goji berries, blueberries.

Στην υπερτροφή αυτή, από 100% αποστεωμένο φιλέτο γαλοπούλας, προσθέσαμε ζεόλιθο και με την εφαρμογή της τεχνολογίας ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ(ΕΜ)* καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που προσφέρει στα ζωάκια μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ενισχύοντας την χλωρίδα του εντέρου τους, βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα, μειώνοντας το στρες τους και τις πιθανές δερματικές παθήσεις, δεσμεύοντας και απομακρύνοντας τις αλλεργιογόνες ουσίες αλλά και τις τοξίνες από το φαγητό τους.

*<<Eνεργοί Μικροοργανισμοί(ΕΜ): Πρόκειται για μια καλλιέργεια ειδικά επιλεγμένων ωφέλιμων μικροοργανισμών που υπάρχουν στη φύση, χωρίς γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς ή χημικές ουσίες. Είναι προϊόν απόλυτα φυσικό και εφαρμόζεται σε όλες τις ηπείρους. Οι σημαντικότεροι των σκευασμάτων ΕΜ είναι η μαγιά, τα βακτηρίδια γαλακτικού οξέος και τα βακτηρίδια φωτοσύνθεσης, που πολλές φορές χρησιμοποιούμε ως προβιοτικές ουσίες στα τρόφιμα και τα συμπληρώματα.>>


Χάρη στην ισορροπημένη διατροφή που δημιουργήσαμε, σύμφωνα με τις ανάγκες μιας μέσης γάτας, τα οφέλη της ωμής διατροφής είναι πολλά :

• Γυαλιστερό και υγιές τρίχωμα
• Μείωση τσιμπουριών
• Λιγότερη τριχόπτωση και τριχόμπαλες
• Μείωση κοπράνων και δυσοσμίας
• Καθαρά δόντια με λιγότερη τερηδόνα και δυσοσμία στόματος
• Μεγαλύτερη ενέργεια και λιγότερο στρες
• Λιγότερες πιθανότητες παχυσαρκίας και ασθενειών
• Δυνατό ανοσοποιητικό και μυϊκό σύστημα

Άρθρο

Portfolio

Με την ευγενική χορηγία

Χορηγός Επικοινωνίας

Για να λαμβάνετε αυτόματα το περιοδικό μας ηλεκτρονικά παρακαλούμε βάλτε το email σας .